Sanitair

Wij verwezenlijken graag elke sanitaire installatie zoals u ze wenst volgens uw budget. Gaande van een klein waterlek tot het uitvoeren van een nieuwe badkamer. Er wordt gewerkt met kwalitatieve gekeurde materialen. Wenst u uw badkamer te renoveren? Indien gewenst maken we een planning op vanaf de uitbraak van de oude badkamer tot het schilderen van de nieuwe badkamer. Wenst uzelf mee te helpen? Ook dit is geen probleem voor ons.

  • Een ingebouwd bad of vrijstaand bad?
  • Een inloopdouche of douchecabine?
  • Inbouwkraanwerk of opbouw?

 

We tekenen vooraf alles uit in 3D zodat u een duidelijk beeld hebt van hoe uw nieuwe badkamer zal worden. We overleggen ieder aspect in functie van uw wensen en uw budget.
Naast dit alles is het interessant om ook eens stil te staan bij de productie van uw warm water.
Een warmtepompboiler is een goede ecologische en budgetvriendelijke oplossing. Deze haalt de energie gratis uit de omgevingslucht.
Of heb je meer interesse voor een zonneboiler, energie uit de zon die er gratis voor u is?
We bieden ook diverse toestellen aan om de kwaliteit van uw water te optimaliseren.
Een waterverzachter brengt u iedere dag geld op. Doordat we het stadswater ontkalken, hoef je het koffiezetapparaat nooit meer te ontkalken, blijft je douchewand mooi zonder vlekken. De levensduur van het kraanwerk van je badkamer verlengt aanzienlijk en toestellen zoals een wasmachine en een vaatwasmachine werken zuiniger en hun levensduur stijgt. Door het gebruik van het ontkalkte water heb je ook een pak minder reinigingsprodukten nodig. Ook voor je eigen lichaam is ontkalkt water een pak gezonder. Vraag gerust meer info over een degelijke waterverzachter.
Een feilloos werkende regenwaterinstallatie bezorgt u proper , zacht en niet-geurend regenwater dag in dag uit. Dankzij UV technologie kunnen we regenwater perfect bacterieloos maken zodat de gebruiksmogelijkheden van regenwater aanzienlijk stijgen. Uw regenwater verkrijg je trouwens gratis, dus hoe meer je er gebruik kan van maken hoe beter.

Voor alle vragen en info omtrent toestellen, installaties of hernieuwbare energie neemt u best contact op met ons. Wij maken een vrijblijvende afspraak en bezorgen u alle info gebaseerd op onze ervaring die we dagelijks opdoen uit de praktijk en de permanente bijscholingen die we volgen.

We werken vooral samen met volgende merken:

grohe hansgrohe vola  untitled  kermi duravit kaldewei  sphinx keramag novellini

 

Watergenius