Elektriciteit

Het aandeel van de elektrische installatie in ons dagdagelijkse leven is moeilijk te overschatten. Wij kunnen u bijstaan voor alles wat ermee te maken heeft zowel van een eenvoudige korstsluiting tot het ontwerp van een volledig nieuwe installatie tot het keuringsverslag toe.
We ontwerpen de installatie stap voor stap in samenspraak met u. Iedere schakelaar en stopcontact wordt besproken.
Indien gewenst wordt er een volledige lichtstudie gemaakt om de ruimtes optimaal en rendabel te verlichten. Voor elke ruimte stellen we verschillende types armaturen voor zodat je een ruime keuze hebt.
Wist je trouwens dat het heus wel de moeite loont om uw de lampen in uw magazijn te vervangen door nieuwe energiezuinige lampen en dit zonder licht te moeten inboeten.
Of overweeg eens om de oude halogeenverlichting (1 stuk = 50 W) ter vervangen door led lampen (1stuk = 6 w).
Wil je licht of aanwezigheidssturingen op uw verlichting of uw bestaande rolluiken automatiseren, contacteer ons vrijblijvend voor een passende oplossing.
Of wil je eindelijk je mooie tuin ook eens in die donkere winter verlichten, met aangepaste verlichting kan je je tuin ook in de winter gezellig maken.
Domotica behoort eveneens tot ons vakgebied en is stilaan aan een heuse opmars bezig. Vergeet het cliché dat domotica heel duur, ingewikkeld en enkel voor de luxe is, maar ontdek wat je met een basis pakket kan doen.
Ook toegangscontrole zoals videofonie, parlefonie en automatisering van hekkens behoort tot ons vakgebied. Het geeft u een veilig gevoel, met 1 druk op de toets weet u wie er voor uw deur of hekken staat.
Voor alle vragen en info omtrent toestellen, installaties of energiezuinige oplossingen neemt u best contact op met ons. Wij maken een vrijblijvende afspraak en bezorgen u alle info gebaseerd op onze ervaring die we dagelijks opdoen uit de praktijk en de permanente bijscholingen die we volgen.

We werken vooral samen met volgende merken:

vyncjier philips psm deltalight weverenducre